Judge Dredd (1995)

Please log in or register to do it.

Judge Dredd – klasik arkadnih pucačina koji je oblikovao generacije igrača i postavio temelje za mnoge buduće naslove.

Kada je ova igra izašla, bili smo suočeni s nečim što je za to doba bilo zaista revolucionarno. Arkadna akcija kombinirana s futurističkim elementima i stiliziranim dizajnom, bila je pravim draguljem za ljubitelje cyberpunk estetike.

Sam Judge Dredd – zaštitnik surovog Mega City Onea, donosi dozu čvrste pravde u ulice prepune bandi i kriminalaca. Upravljati njime nije bilo za kukavice. Trebate brzu ruku, oko sokolovo i reflekse kao mačka na speedu.

Grafika, za svoje doba, je bilo nešto izuzetno. Koloritne i živopisne pozadine koje su plijenile oko, te glatke animacije likova i neprijatelja, uvukle su nas dublje u svijet sudaca budućnosti. I nikako ne smijem zaboraviti soundtrack koji se urezao u sjećanja svih koji su se susreli s ovom igrom.

Ono što Judge Dredd izdvaja je provjerena mehanika igranja. Promišljeni leveli, izazovni bossovi i taktički pristup ključni su za napredak kroz igru. Ovdje nema mjesta za nasumično mahanje oružjem.

Utjecaj koji je ova igra imala na gaming industriju teško je precijeniti. Postavila je visoke standarde za akcijske arkade, a mnoge ideje su se zadržale u naslovima koji su došli kasnije.

Dakle, ako želiš iskusiti klasičnu arkadnu akciju koja će testirati tvoje vještine i reflekse, ne gubi vrijeme. Judge Dredd iz 1995. godine je pravi izbor za sve prave igrače koji znaju cijeniti kvalitetnu i zahtjevnu zabavu. Sjeti se, zakon je na tvojoj strani!

King Kong (2006)
Grand Theft Auto (1997)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIF