Furiosa: A Mad Max Saga (2024) prvi plakat

marko 09.04.2024. Plakati
Please log in or register to do it.

U suhoparnoj pustinji, gdje su likovi postali sjene vlastitih legendi, “Furiosa: A Mad Max Saga” zaranja u post-apokaliptični svijet čije je uspomene prekrio debeli sloj prašine. Heroji ovog svemira postali su mramorne skulpture pop-kulture i prisjećanje na njih sve više podsjeća na eksponate muzeja, a ne kreacije za velike i manje ekrane! U ovom dijelu sage, Anya Taylor-Joy preuzima glavnu ulogu kao beskompromisna Furiosa, dok se Chris Hemsworth poigrava maskulinitetom, reminiscirajući grčku mitologiju.

Furiosa: A Mad Max Saga movie poster, Warner Bros. Pictures

Redatelj George Miller ponovno se jako dobro zabavlja i nastavlja nas impresionirati dok vitla kamerom kao da je dvocijevka sa skraćenom cijevi! Foršpan, zajedno s plakatom, najavljuje filmski spektakl i kaos. A radnja izgleda, opet, poput šanka u pustinji – obećaje puno buke i bijesa, a pritom je opojna za oči.

Premijera filma je 24. svibnja 2024. godine, a tada i službeno (konačno!) “Furiosa: A Mad Max Saga” kreće u pohod na svjetske kino-dvorane!

Furiosa: A Mad Max Saga movie poster, Warner Bros. Pictures

Dok se prašina u oblacima diže preko ekrana, “Furiosa” ostavlja dojam koji je istovremeno razuzdan i neuhvatljiv. Vjerujem da će, kad se prašina slegne, ovo biti još jedan divan dodatak svemiru Pobješnjelog Maxa.

Dignuli smo i Fanomanija YouTube kanal na kojem ćemo dodavati remasterirane foršpane i zanimljive filmske i video sadržaje. Jedan prigodan video, kojeg sam nedavno obradio i postavio, je izvorni kino foršpan za Pobješnjelog Maxa (1979) u 4k razlučivosti.

Pobješnjeli Max (1979) – izvorni australski kino trailer (4K)
Knox Goes Away (2023) - kad Michael Keaton režira!
"Fly Me To The Moon" ili kako su SAD-e prodale priču o slijetanju na mjesec!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIF