“Axel F” – više akcije i sasvim dovoljno humora!

martin 23.05.2024. Najave
Please log in or register to do it.

Spremni za novi dobar provod na Beverly Hillsu?

Netflix je upravo izbacio finalni službeni trailer za njhiv veliki ljetni hit Policajac s Beverly Hillsa: Axel F, dugo očekivani sljedeći novi nastavak franšize Policajac s Beverly Hillsa – koja je zadnji put završila prije nekoliko desetljeća 1994. s Policajac s Beverly Hillsa III u režiji Johna Landisa.

Ovo novo poglavlje (BHC4!) nastavlja se tamo gdje su stvari stale s Axelom Foleyjem dok se vraća na svoje staro mjesto u SoCalu radi još više ludila i kaosa. Kada njegova kćera postane predmet prijetnji, okolnosti ga odvuku natrag u raskošna okruženja Beverly Hillsa kako bi istražio preranu smrt dugogodišnjeg pouzdanika. Ona i Foley udružuju se s novim partnerom kako bi pojačali vrućinu i otkrili zavjeru. Eddie Murphy vraća se kao Foley po četvrti put, nakon što je prvi put preuzeo ulogu u klasičnoj komediji iz 1984. godine.

Novu glumačku postavu također čine Joseph Gordon-Levitt kao njegov novi partner, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Bronson Pinchot, Paul Reiser i Kevin Bacon. Ovaj sveobuhvatni nastavak komedije stiže na Netflix 3. srpnja ovog ljeta – na vrijeme za američki praznični vikend 4. srpnja – Dana američke neovisnosti. Sve skupa, ne izgleda tako loše! Čak se ne otkrivaju ništa o negativcu – samo da Axel ponovno stvara mnogo problema u Los Angelesu. Naravno.

Filmski horoskop za lipanj 2024.
Tko nije čuo za "Brat Pack"?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIF